– En veldig dårlig idé

Aukra kommune skal bygge to boliger for personer med utfordringer innen rus og psykisk helse. En av dem skal plasseres i byggefeltet på Falkhytten, men naboene protesterer.

PROTESTERER: 154 innbyggere har sendt inn protestbrev mot etablering av en såkalt forsterka bolig i byggefeltet på Falkhytten. Blant dem som protesterer er (f.v.) Inger Haldis Olsen, Terje Olsen, Inger Johanne Hjertvik, Franke Helle, Kenneth Farkas, Øyvind Helle, Marit Nautnes, Renèe Kårstein (med katten Willmann) og Roar Voldsund.  Foto: KJELL STIAN BRUNES

Nyheter

– Det er en veldig dårlig idé å plante en slik bolig midt i et etablert og rolig boligfelt. Både i Molde og i Kristiansund har de plassert slike typer boliger mer perifert. Men Aukra kommune mener altså det er en god idé at dette skal være midt i et boligfelt.