Debatten om tingretten:

Derfor er Dahl roligere nå

Ordfører Torgeir Dahl er beroliget over at regjeringen slår fast at ingen domstoler skal legges ned. – Om lederen for domstolen i Molde kalles sorenskriver eller noe annet, er ikke viktigst. For meg som ordfører er det overordna at vi holder på kompetansen og arbeidsplassene som i dag er i Romsdal tingrett.

ORDFØRER: – Det viktigste er at vi beholder kompetansen som tingretten og jordskifteretten i Molde besitter, og arbeidsplassene, sier ordfører Torgeir Dahl.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

– Vi kunne ha tenkt oss at Romsdal tingrett ble opprettholdt som sjølstendig domstol med sorenskriveren som leder. Når jeg har fått høre hva regjeringen tenker, er jeg likevel roligere med tanke på framtida. Det viktigste er at vi beholder kompetansen som tingretten og jordskifteretten i Molde besitter, og arbeidsplassene, sier ordfører Torgeir Dahl til Romsdals Budstikke.