Vil ikke kommentere tips om sprekk på 500 mill. for fellessjukehuset

Johan Arnt Vatnan sier fellessjukehuset blir betydelig dyrere enn ramma, men vil ikke kommentere tips om overskridelse på 500 millioner. På neste helsestyremøte «er det mulig å kommunisere prisen helseforetaket må betale hvis Skanska skal bygge,» sier han.

KOMPLEKST OG DYRT: - Sjukehusprosjekt er noe av det mest komplekse som bygges i Norge, og dyrere enn svært mange andre bygg, sier Johan Arnt Vatnan, leder i prosjektstyret. Her er hovedinngangen til akuttsjukehuset. Tegningen ble presentert på styremøtet i juni i år.   Foto: Helse Møre og Romsdal

Nyheter

Johan Arnt Vatnan leder prosjektstyret for bygginga av fellessjukehuset på Hjelset. På styremøtet i helseforetaket onsdag, sa han at nytt sjukehus vil sprenge ramma de har til rådighet, og at «overskridelsene blir betydelig høyere enn 200 millioner kroner, slik det ser ut i dag.»