Her er listen over det Frp vil gjøre for maritim næring:

– Det er trist at regjeringen lar den maritime næringen i stikken

Mandag legger Fremskrittspartiet fram sitt alternative statsbudsjett. Deretter begynner forhandlingene med regjeringa om statsbudsjettet for 2021.

Maritim næring: Sylvi Listhaug (Frp) sier at regjeringen har sviktet den maritime næringen. Ifølge henne risikerer næringen å miste nesten 20.000 arbeidsplasser før 2022.. – Tiden er ikke inne for å svekke næringens rammevilkår. De må heller styrkes, er budskapet   Foto: STAALE WATTØ

Nyheter

(Sunnmørsposten:) Som eneste parti på borgerlig side som ikke deltar i regjeringen sitter Frp med gode kort på hendene før forhandlingene starter. Dette vil de bruke til blant annet å avhjelpe den maritime næringen. Sentralt står nettolønnsordningen for sjøfolk og den kriselignende situasjonen som en del av verftene befinner seg i.