Kvinne funnet i god behold etter leiteaksjon

Store styrker søkte tirsdag etter ei kvinne i 60-årene fra Isfjorden som var savnet fra sin bopel.

Leteaksjon i Dalsbygda, Isfjorden.  Foto: EVEN ØRJASÆTER, Åndalsnes Avis

Nyheter

SISTE: – Kvinna er funnet i god behold av redningshelikopter. Hun ble funnet i svært ulendt terreng. Tusen takk for god og rask innsats fra frivillig mannskap, skriver politiet på Twitter klokka 18.50.

Kvinna skal ha blitt funnet i Kvanndalen, ifølge Åndalsnes Avis.

Det var klokka 15.35 tirsdag at politiet i Møre og Romsdal gikk ut med en etterlysning av kvinna. Politiet hadde hatt kontakt med henne på telefon. Hun opplyste da at hun var ute og gikk i skogsterreng, men at hun greide ikke å gjøre rede for hvor hun var.


Satte inn store styrker i letinga

Mannskap fra Norsk Folkehjelp og Røde Kors, ekvipasje fra Norske Redningshunder, en hundeekvipasje fra politiet, luftambulanse, redningshelikopter med termisk kamera og drone med termisk kamera ble satt inn i letinga etter den savnede kvinnen.


– Hun er lokal og i slutten av 60-åra. Hvis noen har informasjon og vet hvem hun er, har sett en kvinne som passer til beskrivelsen; ta kontakt med politiet på telefon 02800, sa operasjonsleder Borge Amdam ved Møre og Romsdal politidistrikt til Åndalsnes Avis. Politiet ønsker observasjoner av kvinna fra 10-tiden tirsdag formiddag.

Politiet opplyste i en oppdatering klokka 17.19 at frivillige mannskaper fra Norske redningshunder, Norsk Folkehjelp og Røde Kors deltar i søket sammen med sammen med politihund. En luftambulanse søker i området, mens et redningshelikopter er på vei.

– Aktuelle observasjoner i området Dahle -Kvanndalen -Erstad av kvinne på tur, bes ta kontakt på tlf. 02800, skrev politiet på Twitter.

Saka blir oppdatert