Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum møtte ferjeaksjonistene på ferja til Midsund

– Fortsett å presse på!

– Folkeaksjonen mot dyrere ferjetakster må fortsette aksjonen og presse på inn mot regjeringa og Stortinget. Staten må ta regninga for miljøferjene, sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum.

Fant tonen om ferjeopprøret: – Staten må ta større del av kostnadene når nullutslippsferjer tas i bruk, sa Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Han støtter helhjertet opp om ferjeopprøret der Lars Hagset (i midten) og Arnt E. Sommerlund frontet kravet om lavere ferjetakster.  Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

MIDSUND: Representanter for Folkeaksjonen mot dyrere ferjetakster ventet på ferjeleiet i Brattvåg for å overbringe budskapet til Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum da han besøkte Sunnmøre og Romsdal.