Politiet etterforsker videre: – For tidlig å konkludere om årsaka til storbrannen

– Vi har kommet langt i etterforskningen og hentet inn mange opplysninger. Men det er fortsatt for tidlig å konkludere om hva som var årsaka til brannen.

TIDLIG: Dette bildet ble tatt av en privatperson kort tid etter at storbrannen startet, og viser at i flammene i startfasen var størst mellom det første og andre leilighetsbygget. Men politiet vil foreløpig ikke offentliggjøre hvilken teori som gir den mest sannsynlige forklaringen på brannen.   Foto: Privat

Nyheter

(Åndalsnes Avis) Det sier etterforskningsleder Anders Skorpen Trøen i politiet i Møre og Romsdal. Han leder arbeidet med å kartlegge årsaka til brannen i Teglverksvegen på Åndalsnes 1. oktober. 35 personer ble husløse etter brannen, der store deler av et leilighetskompleks ble totalskadd.