– Navlebeskuende av Torgeir Dahl

– Torgeir Dahl må innse at det gjøres en jobb globalt for å hanskes med klimaproblemene. Da blir det navlebeskuende av Dahl å bekymre seg for om miljø- og klimahensyn for for stor innflytelse i Molde, sier SV-politiker Kim Thoresen Vestre.

Opptrer Molde bærekraftig? – Mange politikere liker fargene på pinsen for FNs bærekraftmål. Jeg skulle likt å se klimaregnskapet for Molde kommunes kjøp av rød stein fra andre siden av jordkloden, sier SV-politiker Kim Thoresen-Vestre. FOTO: RICHARD NERGAARD 

Nyheter

MOLDE: Kim Thoresen Vestre (SV) er kollega med Torgeir Dahl (H) i fylkestinget og i kommunepolitikken. SV-politikeren reagerer på uttalelsene Torgeir Dahl kom med i Romsdals Budstikke, der Dahl frykter at hensynet til klima og miljøet skal trumfe næringslivets behov for tilgang på areal.