Venter enorm besøksvekst:

– Reiselivssatsinga i Åndalsnes vil også dryppe på Molde og Ålesund

Åndalsnes og Romsdalen var blant vinnerne i reiselivssesongen i sommer. Tilstrømningen av gjester vil bare fortsette i kommende åra, mener investor Erik Berg i Classic Norway.

Venter besøksboom: – Tlstrømingen av gjester til Åndalsnes og Romsdal vil øke kraftig de kommende åra. Turistøkningen vil dryppe også på Molde og Ålesund, sier Erik Berg i Classic Norway.  Foto: Richard Nergaard

Nyheter

Besøkstallene for Åndalsnes i sommer forteller at dette er blant de mest populære stedene å besøke. Ifølge tall som adm. direktør Pål R. Amundsen i Romsdalen AS opplyste på pressekonferansen på Åndalses tirsdag, har rundt 35.000 personer gått Romsdalseggen. Hele 80.000 personer har tatt turen opp til utsiktspunktet Rampestreken, rett under toppen av fjellet Nesaksla.