Bruktbilbrødrene på Tiltereidet

– Det går mest i diesel her på landsbygda

Brødrene Ole Jonny (64) og Svein Kåre (60) har siden 2004 drevet Toven Bruktbil DA i Eidsvåg. De har solgt mellom 700-800 brukte biler. Markedet er blitt mer presset, men de får hjulene til å gå rundt.

På Tiltereidet: Brødrene Toven overtok dette tidligere Mesta-bygget på Tiltereidet for knappe ti år siden. Her driver de Toven Bruktbil DA, med mere. Ole Jonny til venstre, Svein Kåre til høyre.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Du har garantert kjørt forbi lokalene til Toven Bruktbil en rekke ganger. Den lille bilbedriften ligger kloss inntil fylkesveg 62 på Tiltereidet, midt mellom Eidsvåg sentrum og Eidsøra. På Moldes beste østkant, kan man vel si nå. Litt der ingen skulle tru med tanke på bilsalg, egentlig. Men brødrene mener at beliggenheten er midt i blinken.