DNB har stengt filialen i Molde – bekrefter at det handler om covid-19

Det kommer nå stadig flere meldinger om økt smittespredning av korona i Molde. Næringslivet blir også berørt.

STENGT: Smitteoppblomstringen i Molde har ført til at DNB har stengt filialen i Storgata. – Foreløpig holder vi stengt i hvert fall fram til neste uke., sier banksjef Rune Hoddevik.   Foto: Øystein Bjerkeland

Nyheter

– Vi har stengt filialen i Molde, bekrefter banksjef i DNB, Rune Hoddevik, overfor Romsdals Budstikke torsdag ettermiddag.

– Er det ansatte hos dere som har fått påvist smitte eller er det kunder som har vært innom?

– Det er en av våre ansatte som har testet positivt. DNB har strengere tiltak enn de nasjonale retningslinjene legger opp til – det er årsaken til at vi har stengt filialen. Alle som er eller kan være berørt er blitt varslet, sier Hoddevik.


Innerdal: – De siste dagene viser hvor smittsomt viruset er

– Vi tror vi har en rimelig grei oversikt på situasjonen, men det kan endre seg utrolig fort på kort tid, sier kommuneoverlege Cato Innerdal.


– Hvor lenge vil dere holde stengt?

– Foreløpig holder vi stengt i hvert fall fram til neste uke. Vi kommer tilbake med mer informasjon hvis det blir nødvendig.


Stenger frisørsalongen i ti dager – en av de ansatte har testet positivt

Frisørsalongen Agaton Sax i Molde må midlertidig stenge dørene etter at en av frisørene har fått påvist covid-19.– Utrolig viktig å vaksinere seg mot influensa

Kommuneoverlege Cato Innerdal sier det i år blir utrolig viktig å vaksinere seg mot influensa. I Molde har de bestilt flere vaksiner enn tidligere år.