Jubeldag for nyvegen mellom Lønset og Hjelset

– Endelig sikrere veg

Nyheten om at regjeringen legger inn 85 millioner kroner til start på ny E39 Lønset-Hjelset, ble mottatt med jubel av politikerne. – Nå vet vi at det kommer ny og sikrere veg, sier politikerne Torgeir Dahl, Frank Stenløs og Svein Atle Roseth.

Pengene er på plass: Representanter fra de tre regjeringspartiene var svært fornøyd med at det kommer penger i 2021 til å starte vegbyggingen på E39 mellom Lønset og Hjelset. Helge Orten (H), Frank Stenløs (V), ordfører Torgeir Dahl, Kjell Vatne (V) og Svein Atle Roseth (KrF) møtte pressa på Lønset tirsdag for å formidle nyheten om 85 millioner kroner til ny veg.   Foto: BJØRN BRUNVOLL

Nyheter

Lederen for transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, Helge Orten, kunne fortelle nyheten om 85 millioner kroner i startbevigning til Lønset-Hjelset-vegen.