Streiker for lønn på linje med industriarbeiderne

– Vi får støtte og forståelse fra publikum

Stemninga er god blant de streikende bussjåførene utenfor Løken Transport. – Og publikum er fantastisk, sier tillitsvalgt.

BUSSJÅFØRER I STREIK: – Vi streiker så lenge det er nødvendig, sier Ole Jakob Sæter (i front), plasstillitsvalgt i Fellesforbundet. Ellers f.v: Morten Nilsen, Knut Pettersen, Bjørn Erik Lillebostad, Steinar Berget. Bakerste bord f.v.: Harald Tennøy, Eva Schøn, Rita Bjorli, Kari Teistklubb, Roar Teistklubb. Med ryggen til: Asbjørn Jensen. Ved veggen og fremover: Kurt Mouritzen, Marit eidsæther, og Cathrine S. Lundhaug  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

De har benket seg med kaffe, de streikende bussjåførene utenfor Løken Transport på Eidem vest for Elnesvågen. Det er fire organisasjoner som streiker, men alle her tilhører Fellesforbundet.