Flytebru over Langfjorden kan bygges for under 3 milliarder kroner, mener prosjektleder

– Bru er kjempelønnsomt

– Det er mulig å bygge flytebru over Langfjorden for under 3 milliarder kroner, sier daglig leder Jan Olav Tryggestad i Nordfjordbrua AS. Flytebru vil spare fylkeskommunen for hundrevis av millioner, mener han.

Prisen for flytebru: – Å bygge flytebruer ikke vanskeligere enn å bygge skip. Med dagens priser skal det være mulig å bygge flytebru over Langfjorden for under 3 milliarder kroner, sier Jan Olav Tryggestad som er daglig leder for et annet bruselskap, Nordfjordbrua AS.   Foto: privat

Nyheter

RAUMA/MOLDE: – Se framover, ikke bakover, er oppfordringen fra Jan Olav Tryggestad. Som daglig leder for Nordfjordbrua AS er han opptatt av at framtida ligger i å bygge flytebru, og fase ut ferjene, der det ligger til rette for å bygge bru.