– Det er viktig for oss å vise vår solidaritet

Det har vært store demonstrasjoner i Hviterussland siden presidentvalget 9. august. Søndag 20. september skal det foregå en demonstrasjon for å vise solidaritet til dem på Rådhusplassen i Molde.

VISER STØTTE: HiMolde-professor Irina Gribkovskaia (f.v.) og studentene Alexander Reznik, Jana Peredina og Mikita Shuldau er i gruppen av hviterussere på Molde Campus som søndag arrangerer en solidaritets-markering på Rådhusplassen i Molde for demonstrantene i Hviterussland.  Foto: Arild J. Waagbø / Panorama

Nyheter

Søndag 20. september klokka 14.00 skal flere studenter og ansatte ved Høgskolen i Molde holde en demonstrasjon på Rådhusplassen. Det er for å vise solidaritet med folket i Hviterussland, der de demonstrerer for menneskerettigheter, demokrati, mot vold og rett til ytringsfrihet.