Drive for life i Hustadvika

– Det har betydd utrolig mye å få holde på med noe jeg liker

Drive for life har hatt klubb i Hustadvika i fire år, og det er kø for å få plass. Nå ønsker barnevernsleder Ingrid Krekvik klubb også for de yngre ungdommene.

Klubbkveld en dag i uka: 14- og 17-åringen forteller at Drive for life har betydd mye. 17-åringen er blitt juniorveileder etter å ha vært med i et par år. 14-åringen har vært med et års tid. Odd Rune Kristiansen (t.v.) er en av de lokale teamveilederne i Drive for life Hustadvika. Gokart er en av aktivitetene de har holdt på med.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

–Jeg tok tilbudet med en gang jeg fikk det, selv om jeg var litt skeptisk i starten. Jeg kjente bare én her fra før, men fant fort min plass, sier en 14-åring vi treffer på gokart-banen i Malmedalen på en av klubbkveldene til Drive for life (DFL) Hustadvika.