Her skal det bygges i «Christie himmelfart»:           – Må si at vi har en spektakulær arbeidsplass

Kristi himmelfartsdag neste år er torsdag 13. mai. Så det er ikke lenge til Romsdalsgondolen skal åpne. Vi besøkte gutta fra Christie & Opsahl på fjellstasjonen før storinnrykket kommer.

TRES AMIGOS PÅ TOPPEN: Trym Falster Hoel (f.v.), Morten Bruaset og Svein Rikard Bue er de første fra Christie på toppen, der fjellstasjonen skal komme. Denne uka har de klargjort brakkeriggen.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

Rett nedenfor Ottarbu på Nesaksla (708 m.o.h.) er ei diger byggekran på plass. Den er flydd opp del for del fra helikopterbasen i Isfjorden, der alt av byggematerialer er lagret. Brakkeriggen er nettopp kommet opp. Mer som et lite fjellhotell. Her er det snart full drift der med anslagsvis 25 mann fra hovedentreprenør Christie AS og underentreprenører. De vi møter denne mandags ettermiddagen er på jobb for å rigge og klargjøre brakkeriggen der arbeiderne som skal bygge fjellstasjonen og restauranten skal bo de neste åtte månedene.