Bratseth AS sikret seg kontrakt:

Skal skifte strømmålere i Longyearbyen

– Nå sender vi folk til Svalbard, sier Rune Midthaug, daglig leder i Bratseth AS.

SIKRET SEG KONTRAKT: Bratseth AS gleder seg over et nytt og spennende oppdrag. Daglig leder er Rune Midthaug (f.v.), mens Jan Owe Stenløs er prosjektleder for oppdraget, slik han også var da strømmålere i Møre og Romsdal skulle byttes. Ingar Bugge er faglig ansvarlig.   Foto: Ingrid Ellevset

Nyheter

(Driva): I 2015 landet selskapet i Sunndal den gullkantede avtalen om å skifte strømmålere for 150.000 kunder i Møre og Romsdal, en kontrakt med en verdi på rundt 150 millioner kroner. Avtalen sikret selskapet aktivitet i flere år. Avtalen på Svalbard har adskillig mindre omfang, men et oppdrag til en verdi av rundt tre millioner kroner er likevel godt nytt, sier Midthaug. Som mange andre har selskapet merket effektene av koronaviruset godt.