Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland fikk presentert ønskelista fra næringslivet i Møre og Romsdal 

– Reisetida Molde-Ålesund er viktig å få kortet ned  

En av de viktigste oppgavene å løse er å bygge veg slik at bo- og arbeidsmarkedet kan utvikles på aksen Ålesund-Molde-Kristiansund, sier toppsjefen i Statens vegvesen, vegdirektør Ingrid Dahl Hovland. Det betyr Møreaksen. 

Fikk vite ønskelista: Med hele ledergruppa I Statens vegvesen på lag besøkte vegdirektør Ingrid Dahl Hovland (foran i midten) Møre og Romsdal for å høre hva næringslivet har øverst på ønskelista av nye vegprosjekt. Med på møtet i Ålesund var blant andre ordfører Eva Vinje Aurdal (t.v. foran) og bedriftsleder og Hafast-forkjemper Gunvor Ulstein (foran til høyre).  Foto: HÅVARD AUSTVIK, Statens vegvesen

Nyheter

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland hadde tatt med hele direktørstaben på 10 personer til Ålesund torsdag. Vegdirektøren ville høre hva næringslivet i dette fylket ser som de viktigste vegprosjektene i åra som kommer. I Ålesund møtte vegdirektøren NHOs regiondirektør Espen Remme, ordfører Eva Vinje Aurdal i Ålesund kommune og bedriftsleder og forkjemper for Hareid fastlandssamband (Hafast), Gunvor Ulstein.