Molde-politikerne på deponibefaring på Raudsand

– Nettoutslippet i fjorden vil helt klart minke med Deponi 2

Molde-politikerne ble tatt godt imot av Harald Storvik fra Bergmesteren Raudsand og Fredrik Styrvold i Veidekke da de besøkte deponiet på Raudsand Sist torsdag.

På befaring: Molde-politikere og ansatte i administarasjonen i kommunen følger godt med når prosjektleder Fredrik Styrvold i Veidekke snakker om utformingen av Deponi 2 på Raudsand.  Foto: Knut Lillebakk

Nyheter

Politikerne i Hovedutyvalget for teknisk, plan, næring og miljø (TPNM) var sist torsdag på befaring på deponiet på Raudsand. Bakgrunnen er at i tirsdagens møte skal utvalget behandle klagen fra Bergmesteren på vedtaket gjort i saka i kommunestyret den 18. juni. På Raudsand fikk de høre Bergmesteren Raudsands og Veidekkes planer for deponi 2.