Matti har levd guttedrømmen i 10 år

Ikke alle turene i 71 grader nord-fotograf Matti Bernitz´ bok egner seg for hvermannsen på norgesferie. Men det går da an å gå til Brura-skaret uten å hive seg ut i et ellevilt pendelhopp! Bli bedre kjent med den bokaktuelle Rauma- ambassadøren som er fotograf på både Furia, Kompani Lauritzen og 71 grader nord.

En drøm i Trollveggen: Tom Stiansen i en Wonderland-seng - i Trollveggen. Å sove her er ikke for hvem som helst, sjøl med sikring.   Foto: Matti Bernitz

Nyheter

I over 20 sesonger har Matti Bernitz (45), Rauma-beboer på tiende året, vært fotograf for reality-suksessen 71 grader nord på TV Norge. Der har han fulgt «vanlige» folk og kjendiser på fjelltopper, i grotter, på vidder, langs elver og over sjøer i forsøket på å komme seg til Nordkapp. Flere hundre turer har det blitt de ti åra han har holdt på. Dermed hadde det samlet seg opp rikelig materiale til å lage bok.