Tillitsvalgte om merforbruket og krav om å kutte 50 millioner:

– Vi er inne i en ond sirkel

Tillitsvalgte i helse og omsorg sier de gjerne vil fortelle politikerne hvor skoen trykker. – Grunnbemanningen er et lurt sted å starte. I dag brukes alt for mye tid på å skaffe folk, sier de.

Ønsker fokus på bemanning: – Det gjøres mye bra i Molde, men budsjettene utfordres av en ond sirkel med underbemanning og høgt sjukefravær, sier Eli Åse Gravdehaug, hovedtillitsvalgt for Sykepleierforbundet i Molde kommune. Da bildet ble tatt hadde hun akkurat vært i sitt første møte om kuttforslag i helse- og omsorg.  Foto: Kjell Langmyren

Nyheter

MOLDE: – Er vi for få på jobb med riktig kompetanse, blir slitasjen på dem for stor. Slik vi ser det, er vi inne i en ond sirkel. På sikt er det dårlig økonomi, sier Eli Åse Gravdehaug, hovedtillitsvalgt for Sykepleierforbundet i Molde kommune, til Romsdals Budstikke.