Leter etter vitner

To menn skadd etter voldshendelse i båt ved Veøya

To menn er knivskadd etter en voldshendelse om bord i en båt som lå fortøyd ved Veøya, melder politiet. Begge er arrestert og vil bli avhørt lørdag.

På Åfarnes: Luftambulansen landet ved Åfarnes ferjekai for å hente de skadde.   Foto: Ottar Rydjord:

Nyheter


Den ene av de to mennene er i begynnelsene av 30-årene, den andre i begynnelsen av 20-årene. Omstendighetene rundt knivstikkingen er fortsatt uklar. Ifølge operasjonsleder Per Åge Ferstad i politiet sitter mennene nå i arresten, og vil bli avhørt i løpet av lørdagen.

– Vi arbeider også med å få avhørt mulige vitner til hendelsen, sier Ferstad.

Det var klokken 00.16 natt til lørdag at politiet meldte på Twitter: "Politiet har kontroll på to personar etter ei valdshending ombord i ein båt. Båten låg truleg til kai ved Veøya då hendinga skjedde. Begge personane er frakta til legevakt/sjukehus med skader etter knivbruk. Etterforsking pågår."

I natt kl 04.10 meldte politiet følgende: "Begge personane fått behandling på legevakt. Ikkje alvorleg skadde. Begge køyrd i arrest."

Vår mann på Åfarnes forteller at mange i området stusset da et ambulansehelikopter landet ved ferjekaia ved 23.30-tiden sent lørdag kveld.

I følge TV2 var det I 22-tida fredag kveld at politiet i Møre og Romsdal fikk inn melding om en voldshendelse ved en fortøyd båt ved Veøya. - Ifølge operasjonsleder Leif Arne Mork var det en av de to involverte som ringte til dem, skriver TV2.

Operasjonslederen sier til TV2 at det var flere personer om bord i båten, men politiet tror det kun var de to personene som er sendt til legevakt som var involvert i voldshendelsen.

Poltiet melder: "Vi ber om at vitner til hendinga på Veøya fredag kveld tek kontakt med politiet på tlf 02800."