Opplever større forhåndssalg enn vanlig

Klangfestivalen har smittevern i høgsetet

Få dager før Klangfestivalen, ser sjefen større forhåndssalg enn før. – Men det er billetter igjen til alle konserter, understreker Hilde Brunsvik. Og smittevernet, det er hun ganske så trygg på.

TAR KORONA PÅ ALVOR: – Vi tar smittevernet alvorlig, slik alle seriøse arrangører må, og føler oss trygge på at vi er i en god situasjon, sier Hilde Brunsvik. Hun er festivalsjef for Klangfestivalen i Vågøy kirke, som sees i bakgrunnen. Bildet er tatt tidligere.  Foto: Vera Henriksen

Nyheter

Fredag 14. august kl. 18 åpner den sjuende 3-dagers Klangfestivalen i Vågøy kirke i Hustadvika, med fem konserter og en konsertgudstjeneste. Den lille festivalen med akustisk musikk som kjennemerke, er en av få som ikke er blitt korona-avlyst.