Får passasjerene gå i land?

Denne måneden er det planlagt besøk av et mindre cruiseskip til Romsdal. Må passasjerene se Molde og Åndalsnes fra fjorden, eller får de lov å gå i land?

VET IKKE FORM OG OMFANG: – Cruisetrafikken vil fortsette. Men vi vet ikke i hvilken form og hvilket omfang cruisetrafikken vil bli, sier markedsansvarlig Jorid Søvik (nærmest) i Molde og Romsdal havn. Bak er reiselivssjef Torunn Dyrkorn i Visit Nordvest.   Foto: Richard Nergaard

Nyheter

Dette året skulle bli et knallår for cruisenæringa. Til Molde og Romsdal havn var det meldt 148 anløp. 62 av anløpene skulle innom Åndalsnes. Slik blir det ikke. I februar og mars hadde Åndalsnes to anløp av skip med turister på vintercruise. Så var det slutt. Kanselleringer har kommet fortløpende etter at smittesituasjonen med covid-19 fortsatt krever strenge tiltak.