Tove Henøen har merket kroppen med historie

Tove Henøen (Sp) er ordfører i Hustadvika. Da Fræna ble Hustadvika kommune 1. januar i år, ble hun også en del av historien til begge kommunene. Dette har hun markert på kroppen.

TRE TATOVERINGER: Tove Henøen har tre tatoveringer på høyre underarm. Kommunevåpenet er tatovert nærmest albuen. Den midterste, krona, er en venninnetatovering. Lotusblomsten ved håndleddet symboliserer livet.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

Tove Henøen var første kvinnelige ordfører i Fræna kommune i 2015. Hun ble også den siste som var ordfører i kommunen da den ble slått sammen med Eide kommune til Hustadvika kommune i 2020. Eide. For Henøen har det vært naturlig å feste store hendelser som tatoveringer på egen kropp. Sin første tatovering tok hun etter at hun var fylt 39 år. Tatoveringer består av fem stjerner og symboliserer familien hennes.