Har avsluttet søk etter paraglider i Hustadvika

Politiet mener å ha fått kontakt med personen som fløy paraglideren. Han har kommet hjem og har det helt fint, opplyser operasjonsleder.

SØKTE MED HELIKOPTER: Ambulanse, en politipatrulje og et helikopter ble satt inn i søket etter en paraglider som var meldt å ha gått ned nær Elnesvågen tirsdag kveld. Her fra Varhol rett før søket ble avsluttet rundt klokka 22.  Foto: Oddbjørn Harnes

Nyheter

«Vi har fått melding om at en paraglider kan ha fått problem i samband med flyging fra Heian i Elnesvågen», meldte politiets operasjonsleder i Møre og Romsdal tirsdag klokka 20.33.

Det var privatpersoner i området som hadde sett at vedkommende hadde gått veldig raskt ned, før paraglideren forsvant ut av syne.

– Om dette er kontrollert styrtflyging eller ikke, er foreløpig usikkert, men vi jobber med å få det avklart, sa operasjonsleder Leif Arne Mork til Rbnett klokka 20.43.

Litt etter klokka 21 startet de å gjøre søk med luftambulanse i området. Rundt klokka 22 ble dette avsluttet.

– Vi har kommet i kontakt med en person som har flydd med paraglider i området. Vedkommende sitter hjemme og har det helt fint. Ifølge ham selv så hadde han full kontroll under flygingen. Tidspunktet og beskrivelsen stemmer med observasjonene som var gjort, så vi avslutter derfor søket, sier opperasjonsleder Leif Arne Mork til Rbnett.