Ingen alkoholholdige arrangementer:

Slik blir åpningsuka på Høgskolen i Molde i år

De nye studentene vil bli tatt imot av faddere i år også – men arrangementene vil foregå på litt annet vis enn vanlig.

Klar for å ta imot nye studenter: Ida Aagaard-Nilsen, Ingvild Aase og Sander Holmen er tre av dem som jobber med å gjøre årets skolestart best mulig for de nye studentene.  Foto: Katharina Hovde

Nyheter

I år er det høgskoleledelsen, studentsamskipnaden og iStudent, det øverste organet av de frivillige studentutvalgene i Molde, som samarbeider om å arrangere åpningsuka på Høgskolen. Åpningsuka er en tradisjon for nye studenter hvor målet er at alle skal få en fin start på studieåret, og få muligheten til å skape sosiale relasjoner med en gang. Det vil bli arrangert åpningsuke i år også – men på en annen måte, og med strenge smitteverntiltak.