– Forferdelig tungt

Mannen i 50-årene som omkom i en drukningsulykke på Sortland natt til fredag var ansatt i Harøy-rederiet Rostein AS.
Nyheter

Fiskebåtrederiet har hovedkontor på Harøy.

– Vi har drevet i 32 år og det er andre gang vi har mistet en ansatt. Det føles helt forferdelig tungt og tankene våre går til den ansatte sin familie, og for øvrig til kollegaene om bord. De tar dette tungt og får hjelp av lokalt kriseteam, sier visepresident Glen Bradley i Rostein AS til Sunnmørsposten.

Ifølge vitner var mannen i ferd med å gå om bord i båten «MS Robas» da han falt i havet. Nordland politidistrikt opplyser til NTB at det ble utført livreddende førstehjelp på stedet etter at mannen var blitt hentet opp fra havet, men livet hans sto ikke til å redde.

Den omkomne var bosatt i Møre og Romsdal.

Politiet har startet en undersøkelsessak, og at de ville foreta ytterligere etterforskning.