Etterlyser tiltak for trafikksikkerhet på Kringstad

Frykter trafikkulykke ved populært Stikk Ut-mål

Det blir fort trangt på parkeringsplassen ved fylkesveg 662 på Kringstad når folk skal på tur til Kringstadsetra. Det er heller ingen fotgjengerovergang over den sterkt trafikkerte vegen. Marit Kringstad frykter en ulykke.

Må merkes bedre: – Vi tenker med gru på hva som kan skje hvis en unge etter endt tur skulle løpe ut i vegen uten å se seg for, for å komme til den parkerte bilen, sier Marit Kringstad. Her ved inngangen til p-plassen for turgåere til Kringstadsetra. Stedet har 70 km/t fartsgrense, og ingen fotgjengerovergang.   Foto: Olav Skjegstad

Nyheter

Turvegen fra Kringstad og opp til Kringstadsetra og Nakken er et attraktivt turområde. Det ble enda mer populært da turvegen ble merket med turklasseopplegget Stikk Ut for to år siden.