Det er snart bare bananer og ananas som ikke lar seg dyrke i det fenomenale hageanlegget i Opdølvegen 93

Snakk om vekstfokusert ektepar!

Hagepar ved Fannefjorden: Jan Martin Hatlestad og kona Ingebjørg Finset Hatlestad mer eller mindre bor i hagen i sommmerhalvåret. Og de har hver sin hage, hun med prydvekster, han med nyttevekster.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Vi er på Eidsneset på Hjelset, helt nede ved Fannefjorden. Et vidunderlig sted. Da Jan Martin Hatlestad (61) og kona Ingebjørg Finset Hatlestad (50) flyttet hit i 1994, var det et lite og gjengrodd småbruk de overtok. Nå er det en prakthage av dimensjoner, en imponerende hagepark som inneholder det meste. Det mest spesielle er kanskje at herr og fru Hatlestad har hver sin hage, der hun står for sansehagen, mens han dyrker alt som er spiselig.