FJELLFESTIVALEN:

Ble kåret til «Årets Fjellgeit»: – Dette er stort for oss

Harvest Magazine mottok fredag kveld prisen «Årets Fjellgeit» under Norsk Fjellfestival.

Årets Fjellgeit: Kjetil Østli er én av fire redaktører i Harvest Magazine. Han var på Norsk Fjellfestival for å motta prisen på vegne av dem alle. Stein P. Aasheim delte ut prisen.   Foto: Ragnhild Bakke

Nyheter

– Det er helt fantastisk å få en slik pris når man har bygget opp alt sjøl. Det har vært tusenvis av gratistimer med innsats. Å føle at folk ser deg og at man blir sett for hva man har prøvd å få til. Dette er stort for oss, sier Kjetil Østli til rbnett før utdelinga utenfor en låve på Grøtta i Isfjorden. Han er den av de fire kameratene som har bygget opp magasinet som hadde reist til Romsdalen for å ta i mot pris og hyllest. I dag har magasinet 3000 abonnenter og hadde det siste året 800.000 brukere som leste to millioner artikler.