Konfeksjonsklenodium legges ut på auksjon

– Jeg hadde fem Heen-nikkerser som jeg ikke kunne bruke lenger, så da tenkte jeg at jeg kunne gi dem bort, slik at de gikk til et godt formål. Jeg brukte nikkersene som Arne Randers Heen sydde i mange år, og nå er kanskje nikkerser på moten igjen.

AUKSJON: Auksjon: Solrun Sylte, leder av Norsk Fjellfestival, takket ja da Karin M. Bruzelius kom med fem Heen-nikkerser som festivalen nå auksjonerer bort til inntekt for prosjektet «Tur med mening». Karin M. Bruzelius og mannen Inge Lorange Backer har brukt Heen-nikkerser i flere tiår.  Foto: Kjetil Svanemyr / Åndalsnes Avis

Nyheter

Åndalsnes Avis: Det sier Karin M. Bruzelius. Hun har hatt et nært forhold til den romsdalske fjellheimen langt tilbake i tid. Sammen med sin mann, Inge Lorange Backer, har hun tilbrakt mange ferier på hytta høyt oppe i lia på Nakken rett over fjorden for Åndalsnes, med praktfull utsikt mot den romsdalske fjellheimen.