Stor omstilling gir suksess i koronakrisen

Fikk støtte fra fylket – snudde hele forretningsmodellen

Atlantic Mice Tibe (AMT) hadde kalenderen full og lå an til et kjempeår i 2020. Så ble det 12. mars og koronakrise.

Omstilling: Atlantic Mice Tibe har gått gjennom en stor omstilling i koronakrisen. Nå tilbyr bedriften virtuelle konferanser. Fra venstre: Prosjektleder Heidi Midtbø, markedssjef Aina Rimstad Torhaug, daglig leder Geir Ståle Sætre og prosjektleder Torbjørn Aimo Lunde.  Foto: Atlantic Mice Tibe

Nyheter

AMT er en Professional Conference Organizer (PCO) og har siden 1987 arrangert større events og konferanser i hele Norge. Firmaet fikk Tibe inn på eiersida i fjor, og lå an til 28 millioner kroner i kontraktfestet omsetning i 2020 før korona – 18 millioner av dem var i første halvår.