Kristin Sørheim (Sp) fortviler over at ferjereisene blir dyrere fra 1. juli:

Har regjeringa forsovet seg?

Koronakrisa er jo ikke over, ikke for næringslivet og slett ikke for reiselivet. Det er ubegripelig at regjeringa og stortingsflertallet fjerner ferjerabatten på 20 prosent fra 1. juli og gjør det dyrere for reisende, sier Sp-politiker Kristin Sørheim.

RABATTE PÅ FERJENE: – Ferjetakstene må holdes nede så lenge koronakrisa merkes, sier lederen i samferdselsutvalget, Kristin Sørheim. Hun mener det er helt ulogisk først å invitere folk til å legge ferien i Norge, og så øke ferjetakstene fra 1. juli.  Foto: Richard Nergaard

Nyheter

MOLDE: Fra 1. juli er det slutt på den ekstraordinære koronarabatten på 20 prosent på riksvegferjene. Det er også slutt på ordningen der reisende kunne betale inn 1.200 kroner som forskuddsbetaling på Autopass. Nå er beløpet oppe i 3.600 kroner igjen som forskuddsbetaling.