Milliondryss skal skape mer aktivitet

– Dette er virkelig kjærkomne penger. Sammen med næringslivet skal vi finne gode måter bruke pengene for å få fram nye ideer, markedsføring og sikre arbeidsplasser etter koronatida, sier ordfører Yvonne Wold i Rauma.

Lykkepenger: – Sammen med næringslivet lokalt skal vi bruke pengene vi får til næringsfondet for å skape aktivitet og sikre arbeidsplasser, sier ordfører Yvonne Wold i Rauma. Ekstrapengene fra staten utgjør 1,4 millioner kroner til Rauma, 1,7 millioner til Hustadvika og 2,4 millioner kroner til Moldes næringsfond.   Foto: Richard Nergaard

Nyheter

Som et ekstra tiltak for å få hjulene i gang i næringslivet etter korona-nedstengingen har regjeringen bevilget 600 millioner kroner til kommunenes næringsfond. Møre og Romsdal får 42 av millionene. Pengene skal fordeles videre til alle kommunene i fylket. Alle kommunene får 810.000 kroner. I tillegg får kommunene penger ut fra innbyggertall og hvor høy arbeidsledigheten er.