Bli med på bobilsafari i den nye storkommunen

Godt over 50 tusen nordmenn har rullende hytte med dieselmotor. Vi kastet oss på bobilbølgen. Bli med i sakte fart fra Sandneset Camping i Midsund til Bæstes Bakeri i Eidsvåg.

Fra Hvaler til Sandneset: Rino Karlsen fra Hvaler har drevet den strøkne Sandneset Camping i Midsund siden 1996.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Antallet bobiler på norske veger er mer enn doblet de siste ti årene. Det merkes. Bobilene breier seg i trafikkbildet. Og noen ganger kan man tro at de faktisk ikke går fortere enn 60 km/t. Men det gjør de, for nå har vi prøvd. Trolig er det mange som kjører sakte rett og slett fordi de vil nyte turen og naturen. De har det ikke travelt. Mange bobileiere er godt voksne, ofte pensjonister, og gjør som de vil. De elsker friheten som bobilen gir dem.