Eiendomsskatt blir innført i hele Molde kommune:

– En sterk beklagelse til innbyggerne i Midsund

At intensjonsavtalen ved kommunesammenslåingen sa at Midsund skulle være fritatt for eiendomsskatt, var en forutsetning for at mange midsundinger godtok å bli med i den nye storkommunen. Nå må de betale likevel.

Må betale eiendomsskatt: Molde kommunestyre bestemte torsdag at eiendomsskatt skal gjelde også for øyboerne på Midsund. For 2020 blir satsen på 1 promille, og den skal harmoniseres fram til 3,6 promille i 2023.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

– I Midsund er vi vant til at avtaler holdes, det gjøres det ikke her. Nå får bedrifter på Midsund eiendomsskatt, arbeidsgiveravgiften blir kraftig økt og ferjeprisene blir doblet – jeg er bekymret for framtida og sender en sterk beklagelse til innbyggerne i Midsund, sa varaordfører Odd Helge Gangstad (Sp).