– Den nye vegen vil ødelegge for alle oss som bor her

Innbyggere i Nukengata og Tuen mener alternativet som nå ligger på bordet er det verste av alle. – Vi ønsker at Veblungsnes skal fortsette å være en fin plass å vokse opp, mener de.

KREVER AT FORSLAGET LEGGES VEKK: Fra venstre: Eimantas Aisauskas og Gitana Vilkaite Alisauskiene,Snorre og Julie Sæth med barna Cornelius og Torine, Andreas Moa Støve, Inger Lise Øverland, Anita Moa Støve og Maiken Hoel, Olivia Rypdal, Renate Moa og Nova, Angelika og Thomas Garkowska med barna Julianna og Zuzia.  Foto: Stine Vandevjen Olsen / Åndalsnes Avis

Nyheter

(Åndalsnes Avis) Torsdag skal kommunestyret ta et vegvalg for Veblungsnes. Vegvesenet har foreslått veg i dagen, og det har også formannskapet innstilt på. Men beboere i Nukengata og Tuen krever at det forslaget legges dødt: