Fransk lykke i Isfjorden

Det er ikke hver dag i 2020 at man ser noen dra på ei hestevogn. Verken med eller uten hest. Så vi stoppet det unge paret. Som viste seg å være fra Frankrike - og nyetablerte i Isfjorden.

Vin ble til vogn: Tristan og Marion skulle til Åndalsnes for å kjøpe vin, og kom tilbake med ei hestevogn. Begge er topptrente, så turen tilbake til Isfjorden gikk riktig så bra.   Foto: ALLE FOTO: EIRIK HEEN

Nyheter

For nøyaktig to uker siden syklet samboerparet Tristan Hauff (30) og Marion Le Pontois (31) fra sitt hjem i Hatlenvegen 14 i Isfjorden og til Åndalsnes. Det var en lørdag akkurat som den i dag. Strålende sol og varmt. Det unge franske paret skulle til Åndalsnes for å kjøpe vin, blant annet. Og så returnerte de altså til Isfjorden med ei hestevogn. Null problem for superspreke folk som Tristan og Marion.