Har etablert teknologibedrift med grønt fokus i Molde

– Det handler om å ta et standpunkt

Gründerne vil utfordre kundene sine til å tenke bærekraft.

GRØNT FOKUS: Bærekraft er en sentral verdi i det nyetablerte selskapet Nivero AS. F.v. styreleder og teknologiarkitekt Eirik Sandøy Aa og daglig leder Vebjørn Heggdal. De eier selskapet 50/50. «Nivero skal være med å bidra i en positiv retning for bærekraft og miljø», fremholder de.  Foto: BJØRN BRUNVOLL

Det å kunne være med og utvikle produkter som løser tjenester på en mer effektiv og bærekraftig måte, er utrolig inspirerende

Vebjørn Heggdal, daglig leder
Nyheter

I midten av april ble selskapet Nivero AS etablert i Molde. De to gründerne, Vebjørn Heggdal og Eirik Sandøy Aa, er foreløpig de eneste ansatte, men allerede nå har de lyst ut ei stilling som seniorutvikler.