Reiselivsbloggeren Odd Roar Lange fikk landets ledende frukt- og grøntfirma på laget

– Engangsgrillen må vekk

– En sommer uten engangsgriller er en god sommer, sier reiselivsbloggeren Odd Roar Lange. Han kaller engangsgrillen miljøversting, og fikk Norges ledende frukt- og grøntleverandør til å snu.

Fy-Fy: Rundt 1 million engangsgriller selges i løpet av året. Reiselivsbloggeren Odd Roar Lange oppfordrer folk til å la være å bruke engangsgrill, heller bruke bærbare flergangsgriller. – En sommer uten engangsgrill er bra for oss og bra for miljøet, sier Lange.  Foto: PRIVAT

Nyheter

MOLDE: – Smarte folk bruker ikke engangsgrill, er appellen fra reiselivsbloggeren Odd Roar Lange. På bloggen han skriver under navnet The Travel Inspector, tar han opp kampen for å få folk til å slutte å bruke engangsgrill.