Selger nå hele Skjevikvegen og Langåsvegen 6

Disse bygga med 81 boliger er til salgs – én aktør har budt på de fleste

Helseforetaket selger fire lavblokker i Skjevikvegen og Langåsvegen på Hjelset, med 81 leiligheter og hybler. Før visningene er ferdig, har en aktør budt på tre av eiendommene.

Skjevikvegen 2, 4 og 6, midt i bildet, Langåsvegen 6 oppe i venstre hjørne. Nederst en flik av taket på Strandheim, det østligste bygget på sjukehusområdet. Eiendommene ligger for salg hver for seg, til takst på 22,8 millioner til sammen.   Foto: Eiendomsmegler 1

Nyheter

Det er Mona Aagaard-Nilsen, klinikksjef drift og eiendom i helseforetaket, som bekrefter at de har fått inn bud på takst, fra det hun omtaler som «en seriøs aktør». Taksten er 22,8 millioner kroner for de fire eiendommene til sammen.