Rederiet Brim Explorer vil tilby fjordcruise på Romsdalsfjorden med spektakulær katamaran

– Batteribåt klar til neste sommer

Beslutningen om å bygge den første batteridrevne cruisebåten som skal gå på Romsdalsfjorden, er like rundt hjørnet. – Vi håper båten skal være ferdig neste sommer for å gi folk en unik fjordopplevelse, sier Espen Larsen-Hakkebo i rederiet Brim Explorer.

ÅNDALSNES NESTE? Beslutningen om å investere i et nytt batteridrevet fartøy som skal gå mellom Åndalsnes og Molde fra neste sommer, tas i løpet av få dager. Siggen Kavli var blant dem som var på kaia og tok nytypen katamaran i øyesyn da fartøyet anløp Åndalsnes tirsdag kveld.   Foto: Richard Nergaard

Nyheter

ÅLESUND/MOLDE/ÅNDALSNES: Båtcruise kan også være miljøturisme. Rederiet Brim Explorer viste tirsdag fram sin andre spesialbygde katamaranbåt beregnet for fjordcruise. Jomfruturen gikk fra Ålesund til Molde og videre til Åndalsnes.