Trafikkulykke i Julsundet

To biler med tre personer involvert i ulykke ved Julaksla.
Nyheter

Det er 110-sentralen i Møre og Romsdal som meldte klokka 16.33 mandag at Molde brannvesen hadde rykket ut i retning Julsundet der det var meldt om en trafikkullukkye. De melder at to biler i involvert i ulykka.

Politiet i Møre og Romsdal meldte like etterpå at ulykka hadde skjedd på fylkesveg 662 ved Julaksla.

– Trafikkulykke med to biler involvert, nødetatene er på stedet, veien blir stengt i en kort periode, skriver politiet.

NRK melder at det var i alt tre personer i bilene som kolliderte. Alle kom seg ut ved egen hjelp før nødetatene kom til. De to sjåførene ble kjørt til legevakt og sjukehus for sjekk. – Det er store materielle skader på den ene bilen, opplyser politiet til NRK.

Klokka 18.43 meldte Vegtrafikksentralen at vegen var åpen igjen.