Travel natt for politiet i Møre og Romsdal

Bilbrann, nødbluss og mye festbråk på nasjonaldagen.
Nyheter

KL. 23.22: Politiet og redningsskøyta rykker ut etter at det er observert nødbluss på Averøya. 20 minutt seinere melder politiet at nødblusset trolig er sendt opp fra land. – Vi ber folk tenke seg godt om før de sender opp slik bluss, uten å være i nød. Dette er straffbart. Søket er avsluttet., opplyser politiet.

kl. 01.09: Voldsepisode i Fosnavåg. Beruset mann skal ha blitt slått ned av ukjent mann. Kom fra det uten skader.

Kl. 01.22: Mye folk samlet i Ulsteinvik sentrum. Politiet ble varslet om krangling, men det roet seg ned. En aggressiv og beruset tenåring ble bortvist fra stedet, men han fulgte ikke pålegget fra politiet og måtte følges hjem - med beskjed om anmeldelse.

Kl. 02.37: Melding om krangling og knuffing på en privatadresse på Gomalandet i Kristiansund. Politiet har vært på stedet og roet gemyttene. Ingen anmeldelse.

Kl. 02.39: Mye feststøy fra en adresse i Ålesund sentrum. Politiet dro til stedet og beordret ro og orden. I håp om at dette etterkommes, har politiet forlatt stedet.

Kl. 02.59: Full mann i Skodje sentrum: Var aggressiv og slo etter flere personer. Mannen ble tatt med i drukkenskapsarresten.

Kl. 03.12: Full tenåringsjente ble anmeldt for urinering i Volda sentrum.

Kl. 03.17: Mye folk i Ørsta sentrum. Politiet måtte snakke med flere for å skape ro og orden. En bilfører ble bøtelagt for ikke å ha tatt hensyn til forbudsskilt.

Kl. 04.09: Bilbrann ved inngangen til Kvalnestunnelen i Ulstein. Ingen ble skadd, men vegen måtte stenges. Brannen startet mens bilen var i fart. Vegen åpnet igjen kl. 05.

Kl. 05.06. Støyende fest på privatadresse i Molde måtte stoppes av politiet. Festdeltakerne ble sendt hjem.