Tore feiret 75-årsdagen «utenfor sporet»

– En minnerik 75-årsdag, dette!

Det snør, det snør. Spreke Tore Edøy, 75 år torsdag, feiret dagen med telemarksvinger ned fra Tågheia!

Sprek 75-årsfeiring: Jubilant Tore Edøy kan utrolig nok kjøre telemark omtrent helt ned til leiligheta på Farstadplassen. Midt i mai!  Foto: Eirik Heen

Nyheter

MOLDE: Vi skriver altså 14. mai. I det Herrens år 2020. Det skulle ha vært vår og tendenser til varme. Men snøen fortsetter å lave ned. På Skihytta var det torsdag rundt 30 cm med nysnø. Mange benyttet sjansen til en usedvanlig sein skitur i Moldemarka. Deriblant Eli Edøy (75). Vi traff henne på Skihytta mens hun ventet på mannen Tore. På selveste 75-årsdagen. Ikke Tore på sporet, men Tore utenfor sporet. Sprekingen kjørte nemlig strøkne telemarkssvinger ned fra Tågheia.