Lader batteriene og nyter havutsikten!

Ekteparet hadde ingen hytteplaner, før de ved en tilfeldighet oppdaget et hyttefelt på Finnøya som de falt helt pladask for.

Idyll i øyriket: Hytta til moldeparet Tove og Ivar Ole er plassert på ei nydelig høgde, med utsikt mot havet. Store vindusflater reflekterer dagslyset og gir et flott lysspill inne i hytta både på finværs- og gråværsdager.  Foto: Marianne Remen

Nyheter

Tove Marø (54) og Ivar Ole Mittet (60) var på vei hjem fra Brattvåg til Molde, da de oppdaget hyttefeltet Langhaugan rett ved Finnøy ferjekai. De kjørte ned for å oppleve utsikten og omgivelsene - og falt pladask. I 2013 var det kun to hytter som var satt opp i feltet, og de ble invitert inn til en av hytteeierne og fikk se magien med ei kystnær hytte. Der og da bestemte de seg for å kjøpe tomt og realisere sin egen «intetanende» hyttedrøm. Og det på ei øy de ikke visste noe om, eller hadde noe som helst tilknytning til. Likevel var det fra første stund «all in» for begge.