Politiet stoppet flere fester natt til søndag

Fikk klage på bråk fra naboer.
Nyheter

Flere velger tydeligvis å samles til fest igjen. Politiloggen fra natt til søndag viser i hvert fall at politiet i Møre og Romsdal flere ganger måtte avslutte private fester på grunn av naboklager.

Den første meldingen kommer fra Ålesund. Klokka 00.43 skriver operasjonsleder om «støyende fest i ei leilighet i sentrum». Denne ble avsluttet av politipatruljen som dro til stedet.

En time seinere var det i Kristiansund det skjedde. «Støyende fest avsluttet av patruljen. Støyen kom både inne og utenfra, da noen av festdeltakerne satt ute i en badestamp», heter det i meldingen.

Litt før klokka 03 måtte politiet ut i Molde: «Feststøy fra ei leilighet. Patruljen ga pålegg om å dempe musikken».

Fem minutter seinere var det i Hareid: «Klage på feststøy fra leilighet i sentrum. Festen ble avsluttet. Det ble i tillegg beslaglagt litt narkotika på stedet», opplyser operasjonsleder.

Klokka 03.10 melder politiet om klage på bråk og høy musikk fra en bolig i Hellesylt. «Festen ble avsluttet og det ble gitt pålegg om å ikke lage mer støy», skriver politiet.

Rett før klokka 04 måtte politiet i Molde ut på nytt. «Klage på feststøy fra leilighet i sentrum. Festen avsluttet av patruljen», melder operasjonsleder.