Kjørte rundt med blomster til alle sjukeheimer i Molde:

– Ville spre litt glede med påskeblomster

Tirsdag ble samtlige sjukeheimer i Molde pyntet med gule påskeblomster. Det er takket være Lions Club Molde Fannefjord.

– Tusen takk: Avdelingsleder ved Kirkebakken omsorgssenter, Veslemøy Eriksen (t.v.), fikk gleden av å ta i mot 20 blomster i gave fra Lions Club Molde Fannefjord. – Det var jeg og Albert Gjerde som fikk gleden av å kjøre rundt å spre glede på vegne av klubben, sier Astrid Harstad.  Foto: Knut Lillebakk

Nyheter

– Medlemmene i klubben ønsket så gjerne at vi kunne hjelpe til på en eller annen måte i situasjonen vi har akkurat nå. Vi hadde sett på tv om flere som kjørte rundt mat til folk, så da tenkte vi at vi kanskje kunne spre litt glede med blomster, sier sekretær Astrid Harstad.